mandag 3. juni 2013

Rolig pinsehelg med bare litt fiksing

En herlig 17.mai og pinsehelg sto for døren - og vi satte kursen mot hytta. Veldig hyggelig at Kristine ville være med oss. Vi opplevde flott vær og koste oss skikkelig.

Det var blitt godt og varmt i været. Cæsar så sitt snitt til å kjøle seg ned på siste rest av snø.Vi brukte helgen til å lakke et par ekstra strøk med lakk på trinnene til trappen, som vi malte opp et par helger tidligere. Hvitt gelender og vanger, samt trinn i samme farge som veggen. Fornøyd med resulatet.Trinnene har selvfølgelig fått sklibeskyttelse
Og samtidig fikk vi også gått til anskaffelse av hvitevarer som gjør det litt enklere å være på hytta noen dager i strekk.På vei hjem fra Elkjøp i Lillehammer fikk vi med oss sykkelrittet Glava-tour, der Edvald Boasson Hagen var tilbake på gamle trakter. Vi heiet han frem da han lå foran i hovedfeltet over Segalstad Bru. Og det hjelp tydeligvis, for han hentet inn utbryterne og vant etappen.

Til slutt fikk vi gjort en opptelling over materialene som var igjen fra byggingen og som ble reddet under presenning rett før snøen kom for fullt. De skal bli til uthus i løpet av sommeren.


Alt i alt hadde vi igjen en herlig tur til fjells. 20 grader og sol hele helgen. Det kan nesten ikke bli bedre...! 

2 kommentarer:

 1. Kjempe flott dere har fått det :)
  En liten forespørsel: har dere mulighet til å legge ut et bilde av spisestuen/kjøkken? Vi bygger lik hytte, og er så i undring over plassen til spisestua når vi har planer om en hestesko kjøkkenbenk ut i rommet ;)

  SvarSlett
 2. Hei igjen, denne oppdateringen har jeg ventet lenge på :-) Super flott trapp!
  Nå er vi også endelig i gang med vår Osensjøhytte. Takk for mange fine bilder, tips og gode ideer fra byggeperioden på Skeikampen, dere har fått en fantastisk flott hytte!
  Mvh Merete:-)

  SvarSlett