mandag 30. juli 2012

På tegnebrettet

Det er ikke lett å se for seg hvordan alt kommer til å bli. Vi har tenkt og tegnet ganske mye for å tilpasse hytta til våre behov. Osensjøen leveres opprinnelig med tre soverom nede i første etasje. Vi har valgt å bytte ut den ene soverommet med et ekstra bad. Vi har også satt av plass til en garderobeløsning i gangen og gjort gangen litt større.  I tillegg har vi bestilt skyvedører inn til stua samt bestilt store vinduer på alle kanter i "panoramautbygget". Det vil nok skape utfordringer nå sofaen skal på plass, men det vil forhåpentligvis være verdt det når lyset strømmer inn.

I standardleveransen ligger også en badstu. Denne har vi fjernet for å få plass til vaskemaskin på "ekstrabadet" og badekar inne på det som blir hovedbadet.

Standard Osensjøen leveres med terrasse foran halve hytta. Vi har valgt å forlenge terrassen slik at vi får lune  solkroker på begge sider av panoramautbygget.

På hemsen har vi bestilt et takoppløft slik at vi får vinduer i loftsstua. Dette gir oss også noen ekstra kvadratmeter gulvplass, noe som kommer godt med når ungdommene skal benke seg til der oppe. Vi har også bestilt luker i skråveggene slik at vi får verdifull bodplass.

 Plantegningene våre ser slik ut;

HovedplanLoft/hemsVi har bestemt oss for å bestille ferdig lagt torv på taket. I standardleveransen fra Familiehytta ligger shingel, men vi har kommet frem til at hytta trenger torvtak:-)

Når alt en gang står ferdig vil hytta vår ligne veldig på denne hytta:


2 kommentarer:

 1. Hei!
  Dette ser veldig bra ut :-) Siden vi jo er litt
  "medansvarlig" for hyttevalg, får vi ønske dere lykke til med byggeprosessen. mvh Karin og Lars :-)

  SvarSlett
 2. Ser ut til å bli en kjempeflott hytte :)
  Vi skal også bygge en Osensjøen, blir spennende å følge dere gjennom byggjeprosessen :)

  SvarSlett