lørdag 11. august 2012

Plata er på plass

I går, fredag, hadde vi avtale med både rørlegger og elektriker der vi gikk gjennom standardleveransen som følger med hytta.

I forkant hadde vi tenkt på møblering og mulig plassering av strømpunkter. Det bidro til at møtet med representanten hos Skogvang på Segalstad Bru ble enklere å gjennomføre. Selv om vi var godt forberedt, var det mange avgjørelser som måtte tas i løpet av møtet. At det fulgte med lamper til lampepunktene i standardleveransen kom som en positiv overraskelse. Her ba vi om info om hvilke lamper som fulgte med slik at vi  kan ta en rask avgjørelse om vi ønsker å bytte ut noen av lampene. Det føles ok å kunne gjøre ting "riktig" med en gang. Selv om det fulgte med nok strømpunkter, ender vi  garantert opp med en ekstraregning da vi blant annet ønsket flere dimmere enn det var lagt opp til. Vi bestilte også downlights til kjøkkenskapene, ekstra downlights til gangen og til det ene badet. Fra noen i familien som hadde bygget en Familiehytte tidligere (takk, Lars & Karin) hadde vi fått gode råd om å ikke sette lampepunkter i taket på hemsen, da det er lett å slå hodet oppi disse. De rådet oss også til å bestille en "Ring hytta varm" løsning, dette rådet har vi også fulgt.

Fra Comfort på Lillehammer hadde vi i forkant av det avtalte møtet fått en mail med info om baderomsinnredning, kraner, dusjvegger og toalett som fulgte med hytta. I dagene før møtet reiste vi rundt til Comfortbutikker i Oslo samt leste produktkataloger for å komme frem til produkter vi eventuelt ønsket å endre på. Siden vi ikke har byttet ut gulv- og veggflisene som følger vi hytta, ønsket vi å bytte ut de enkle hvite baderomsskapene som ligger i pakken slik at vi ikke skulle ende opp med to like bad. For å si det slik - det er mye fint og dyrt å velge mellom hos Comfortkjeden. Rune og jeg måtte minne hverandre på at møblene skulle stå på en hytte... vi klarte heldigvis å lande på en grei løsning før vi ankom møtet hos Comfort på Lillehammer.

Dagens høydepunkt var helt klart besøket på tomta. Der hadde det skjedd mye i løpet av de seks dagene som hadde gått siden vi var der sist. Både plata til boden og plata til hytta var på plass. Deler av hytta var også levert og stod pent pakket i plast. Det var skikkelig morsomt å være tilstede på tomta. Der og da var det kjedelig å tenke på at det vil gå noen uker til neste gang vi klarer å komme oss avgårde til Skeikampen....
  
Det var utrolig morsomt å se plata for første gang.Rør....
Skikkelig fundament til fremtidig terrasse.

Løype anleggsdrift har gjort en kjempeflott jobb :-)

 Alt klart for snekkerne som kommer neste uke. 

Far inspiserer den fremtidige boden. 

Kummen på plass og byggestrøm levert. Alt er klart til at selve byggearbeidet kan starte.


Snuplassen med utsikt til Hafjell i bakgrunnen. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar