søndag 7. oktober 2012

Kjøkkenet på plass

Selv om vi egentlig ikke hadde tid til å reise opp til Skeikampen denne helgen, klarte vi ikke å holde oss unna!  Rune og jeg kom frem til at ved å reise tur/retur på lørdagen, kunne vi klare å få til en kikk på hytta også denne helgen.

En av unnskyldningene for å kjøre 50 mil på lørdagen var at vi måtte rekke å få opp en "vedbinge" før vinteren meldte sin ankomst. Ved hytta lå det mye kapp som skal brennes opp i løpet av vinteren, kappet måtte sages opp og plasseres i vedbingen. Mye jobb men utrolig herlig å få det gjort.

Rune i gang med rammeverket til vedbingen. 







Tiden går fort når man har det gøy! Endelig er veden under tak.
Nå kan vinteren komme:-)





























Det var kjempemorsomt å komme opp og se alt som var gjort den siste uken: pipen var på plass, begge badene og entreen hadde fått fliser,  kjøkkenet var satt opp og mye av listingen rundt omkring i hytta var gjort. Ute i stua kunne vi også nyte synet av peisovnen som hadde kommet på plass siden sist helg. Rune var veldig fornøyd med at han hadde rukket å sette opp steiner i hjørnet bak ovnen før ovnen ble installert.

Nå er det ikke lenge igjen til vi overtar hytta. Det har vært en utrolig fin "reise" frem til nå. Vi krysser fingrene for at innspurten blir en like flott opplevelse.

Gøy å se kjøkkenet i virkeligheten. 

Ovnen står veldig tett inntil hjørnet.
Det var flaks at vi fikk opp steinene før ovnen kom.

Flisene i gangen er på plass. I "kroken" er alt klart til garderobeskap.

Hovedbadet har fått skråstilte fliser. 

I takutbygget er vinduene ferdig listet. 

Pipa er på plass.

Soverommet på hemsen er klar til oppsett av strømpunkter.










































































































































1 kommentar:

 1. Hei,
  er det ikke flott av veden kan varme mange ganger ? oppkapping, stabling i vedbingen og ikke minst herlig knitrende fyring på peisen vinterstid.

  Hytta ser flott ut !, her er det lagt ned mange timer med egeninnsats.

  Det er bare å ringe når nystekte boller serveres med varm kakao i stua. Gjerne med fyr på peisen :O) og kanskje med noe annet godt i glasset.

  Svein

  SvarSlett