mandag 11. februar 2013

HyttekosLitt etter litt faller ting på plass i hytta. Hytta blir mer og mer "vår". Det er en ubeskrivelig følelse å låse seg inn i hytta fredag kveld og vite at er endelig helgen her!
Stearinlys er viktig når man er på hyttetur. 


Denne helgen fikk vi hyggelig kaffebesøk. I forbindelse med dette fikk vi testet vaffeljernet for første gang. Jeg oppdaget raskt at benkeplassen på kjøkkenet var litt i minste laget for å steke vafler. Det innkjøpte trancherbordet  kom ordentlig til sin rett. Trancherbordet er det minste du får kjøpt på IKEA. Hadde jeg visst det jeg vet i dag, ville jeg nok ha kjøpt det største. Det er et tips:-)

Stenstorp trancherbord er en god hjelp når vafler skal stekes. 

Skyvedørene vi har ventet på i lang tid har endelig kommet på plass. Vi er kjempefornøyde!
Deilig å kunne lukke dørene når tv-en står på for fullt på hemsen...På Skeikampen var det herlig vintervær. Lørdag morgen våknet vi opp til 12 kuldegrader og etterhvert skinte solen fra en blå, blå himmel. Vi koste oss med lunsj ute på terrassen. Rune tente opp bål og pølser ble grillet.  Kan man ha det bedre?
Lykken er en hund som alltid er klar for å leke!
Cæsar storkoser seg i snøen. 
Forberedelse til dagens gourmet-lunch... grillpølser. 

Snø... 
Sn 
Herlig med masse snøøøøø! 

5 kommentarer:

 1. Så stilig vegglysestake! Hvor har du funnet den?

  Flott blogg!

  SvarSlett
 2. Hei igjen Anne-Mette. Dere har fått det så fantastisk flott, og takk for kjøkken-tips!
  Håper du kan oppdatere bloggen din med flere bilder av hytte-drømmen etter påske!

  mvh Merete UN

  SvarSlett
 3. Så fint det har blitt!! :)

  Klem Kusine-Linda

  SvarSlett
 4. Så flott hytte de har fått! Slik kunne eg tenkt meg vår hytte og! Vi har skaffa oss hyttetomt og er no i gang med valg av hytte. Har sett ein del på Osensjøen og på andre liknande modellar frå Familiehytta. Kan de seie noko om kva budsjett de har hatt? Har det vore nokon store budsjettsprekker? Kva kostar dei ulike tilvala de har gjort? Dersom de ikkje ynskjer å publisere dette her på bloggen, men har tid til å skrive litt om slike ting, kan de gjerne sende meg ein e-post: hafelia@hotmail.com

  Mvh
  Dagfrid V. Brevik

  SvarSlett