mandag 26. november 2012

Denne helgen var det endelig tid for å ta imot sofaene og rammemadrassene vi hadde ventet på i ti uker. I forkant hadde jeg vært litt ekstra spent på om madrassene og sofaen som skulle opp på hemsen ville skape problemer for gutta fra Skeidar. Det hadde ikke falt meg inn at sofaen som skulle inn i stua kanskje ville skape trøbbel.... Vel, jeg har info til dere som planlegger å bygge Osensjøen; vær oppmerksom på at terrassedøren inn til stua er veldig smal og at det er veldig lavt mellom rekkverket og taket ved inngangspartiet!  Etter å ha jobbet mye med å forsøke å lirke sofaen inn av inngangsdøren, ble løsningen rett og slett å demontere deler av rekkverket.

... Hva gjør man ikke for å få inn sofaene i hytta?


Alt styret med å få sofaene inn i hytta ble glemt i samme sekundet som sofaene ble pakket ut. Sofaene var kjempefine! Etter å ha hentet frem stuebordet som har stått på vent siden det ble innkjøpt på Finn.no tidligere i høst og hengt opp lampen som har stått på lager siden august, opplevde vi at stua "landet". Herlig!
Sofaene passet veldig godt inn i stua.

TVen er på plass og ovnen er endelig tatt i bruk.

Hjørneskapet er på plass. 


I løpet av søndagen ble sofaen på hemsen pakket ut, stereobenken skrudd sammen og madrassene satt på plass. Nå er alt klart for å ta med unger og hund opp til hytta til å prøve ut vår første familiehelg.
Her skal vi nok etterhvert kose oss med filmkvelder. 

Den lave stereobenken passet veldig godt inn. 

Det er plass til en 150 cm seng inne på hvert soverom. 1 kommentar:

  1. Så lekkert det ble! De sofaene nede var utrolig fine!!
    Må være deilig å ha kommet så langt! :-)

    SvarSlett